Vivanovo srce smeška videvši Sanvi, te on ne ubija Surađa i Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1049. epizoda – Vivanovo srce smeška videvši Sanvi, te on ne ubija Surađa i Čakor!

By  | 

Vivanovo srce smeška videvši Sanvi, te on ne ubija Surađa i Čakor!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Imli, koja gleda Vivana i odlazi odatle histerično vičući: ,,Ne. Ne! Ovo nije moguće. Ovo je zamka… Iluzija. Magija. Neko se igra sa mnom… Vivan nije živ. Mrtav je! On je umro. Ubijen je! Kako se vratio? Kako je oživeo? Ovo je nemoguće…”
Čakor i Surađ gledaju Vivana i pričaju s njim. Vivan govori ogorčeno: ,,Sada imam samo jednog dušmanina (neprijatelja). To… to je Imli. Zla Imli Devi!”
Ovi su u šoku i gledaju ga. Čakor pogleda Surađa koji kaže: ,,Vivan… Vivane, grešiš. Imli je umrla. Stradala je pre tri godine u nesreći.”
Vivan se ne slaže s tim i tvrdi odlučno: ,,Imli je živa. U pravu si, Čakor. Imli nije mrtva. I ovde je… Imli Devi je u Azadgunđu! Možda se čak nalazi negde i u ovoj palati!”
Surađ se ne slaže s njim i uporan je da je Imli mrtva, Vivan je u zabludi. Kaže mu da sedne, a Vivan ga odgurne i seća se kako su ga mučili u mračnoj sobi. Plaši se svakog dodira sada. Surađ ga gleda tužno i saoseća se s njim. Kaže mu da ne izgleda dobro, predlaže mu da sada pojede nešto, a pričaće o svemu sutradan.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!