Čakor prihvata Surađev uslov i traži Imli!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1059. epizoda – Čakor prihvata Surađev uslov i traži Imli!

By  | 

Čakor prihvata Surađev uslov i traži Imli!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Vivanom, koji iznervirano komentariše: ,,U kući ima prozora. Možda je Imli čula za naš plan i pobegla tako… I da je otišla, to ne znači da se neće vratiti ponovo. Ona je uporna! Siguran sam da neće da stane sve dok nam se ne osveti!”
Imli kašlje (pljuje krv) i krvari… Jedva hoda i krije se u podrumu, prebledela je skroz. Vivan prilazi Čakor i pita je da li misli da je Imli tu. Čakor potvrdi, videla ju je svojim očima i čula njene pretnje, strah joj se obestinio. Vivan ima naviku da veruje slepo svemu u šta ona veruje. Čakor ga pogleda i tužno se nasmeši: ,,Znači, ti veruješ u ovo moje ludilo? To hoćeš reći?”
Vivan veruje da je Imli tu, došla je da im se osveti svima i da ih uništi. Oseća je u vazduhu, zna to. Čakor se samo nada da ispadne da je luda, a da su Surađeve reči ispravne. Iskreno se plaši Imli. Surađ slika zajedno sa Sanvi, smeška se i igra s njom… Surađ i Čakor (SuKor) se grle, smeju i bacaju boje jedni na druge. Oni provode romantične trenutke…. Pesma “Mahiya” ide u pozadini….
Surađ gleda Čakor, mazi je po licu i govori vedro: ,,Podsetilo me je ovo sada na naše stare dane. Na vremena kada smo bili bezbrižni i srećni. Makar donekle…”
Čakor mu hvata ruku i obećava da će mu pružiti svu sreću i spokoj ovoga sveta, voli ga puno.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!