Imli počinje da pravi prepreke na putu ka istini Čakor i Vivanu!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1060. epizoda – Imli počinje da pravi prepreke na putu ka istini Čakor i Vivanu!

By  | 

Imli počinje da pravi prepreke na putu ka istini Čakor i Vivanu!
Prevod: Maya.

Današnja specijalna epizoda kreće sa Paki, koja dolazi da se vidi sa Čakor. Teđasvini je vidi i govori tužno: ,,Zdravo, Paki. Uđi. Čakor i Vivan su otišli da nađu Imli, a Surađ je ovde sam i tako je zabrinut. Jao, Bože, šta nas se sve neće snaći! Taman jedan problem da ode…”
Paki je grli, teši i sigurna je da će se Surađ i Čakor (SuKor) pomiriti i spojiti. Ode. Čakor je u kolima sa Vivanom, priseća se Imli i govori zabrinuto: ,,Onog dana kada ste otišli u bolnicu, videla sam Imli i skinula joj veo s lica. Dobro što Arčana više nije u kući inače bi je Imli još koristila. Imli mi je rekla da ima neki plan protiv nas, da me razdvoji od ukućana i napravi ludom… Pretila mi je puno i smejala mi se u lice. Poludela je. Luda je! Preživela je onu nesreću, napustila je Azadgunđ i oporavila se lepo u bolnici. Lažirala je smrt i sve nas prevarila! Oporavila se i otišla u ašram. Moramo da saznamo šta je bilo zatim.”
Imli je pokvarila ta kola, ali ih je Vivan ubrzo popravio i onda se prisetio svog detinjstva s Čakor. On gleda Čakor i smeška se konačno: ,,Neki ljudi se nikada ne menjaju. Navike ostaju iste…”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!