Surađ počinje da izbegava Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1061. epizoda – Surađ počinje da izbegava Čakor!

By  | 

Surađ počinje da izbegava Čakor!
Prevod: Maya.

Epizoda počinje danas sa Čakor i Vivanom, koji dobijaju nekako prevoz i idu ka Azadgunđu. Oni pričaju usput. Čakor se smeška misleći o svojoj ćerki: ,,Jedva čekam… Jedva čekam da se vratim kući i da zagrlim moju Sanvi!”
Vivan je pogleda i upita luckasto: ,,Ne razumem. Hoćeš li da zagrliš prvo Sanvi ili Surađa?”
Čakor se nasmeje i gurne ga blago (drugarski). Vivan je gleda i uzdahne: ,,O, Čakor… ti si u stvari baš srećna. Mnogi ljudi nikada ne dobiju ovakvu porodicu. Muža, ćerku… Srećna si.”
Čakor ga zagrli utešno i nasmeje se: ,,I ti ćeš imati uskoro porodicu. Hoćeš. Ti si dobar i pametan čovek. Još si mlad i plus si jako lep, tako da imaćeš sreću u životu. Moraš samo da zaboraviš prošlost. Da zaboraviš sve zloće u našem životu – Kamala, Ragini, Ranviđeja… A i Imli ćemo se uskoro rešiti. Ne brini…”
Vivan misli da mu je takva loša sudbina da nema sreće, probao je i video šta je na kraju izbilo. Čakor ga hvata za ruku zabrinuto: ,,Viva… Slušaj, vreme leči sve rane. I… Zaboravila sam te par bitnih stvari upitati. Bitno je zbog ovoga svega što se sada događa. Šta se desilo između tebe i Imli? “

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!