Surađ gubi poverenje u Čakor i počinje da sumnja u njene namere!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1064. epizoda – Surađ gubi poverenje u Čakor i počinje da sumnja u njene namere!

By  | 

Surađ gubi poverenje u Čakor i počinje da sumnja u njene namere!
Prevod: Maya.

Epizoda počinje sa Surađem, koji govori Sanvi da je tužan i srce mu jeca. Ne zna šta da radi. Teđasvini dolazi tu i kaže mu da dovede Čakor, kasno je i ona se nije još vratila kući. Surađ je pita da li treba da ide po nju stvarno. Ona potvrdi i podseti ga da je Čakor njegova žena i odgovornost; ode. Surađ udari rukom u zid i vikne besno: ,,Ne!”
Sanvi kreće da plače i tužna je. Imli zaključava Vivana i Čakor u mračnu sobu i sakrije se. Mrak je svuda okolo, te se Vivan priseti prošlosti. Seća se zarobljeništva i kreće da paniči, ali ga Čakor hvata za ruku i pokušava smiriti: ,,Viv… Smiri se, V… Slušaj me. Gledaj… Gledaj me u oči. Gledaj me. Gledaj! To sam ja, Čakor. Uskoro ćemo izaći odavde, osećam to. Ne brini, bićemo na slobodi uskoro. Izaći ćemo! Ništa ti se neće desiti. Samo me drži za ruku i gledaj!”
Vivan joj uplašeno steže ruku i fleševi iz prošlosti ga muče. On kreće da hoda po sobi i udara glavom o zid, ali ga Čakor hvata i mazi po licu: ,,Smiri se. Stani! Ja sam ovde. Ne brini. Smiri se. Panikom ne dobijamo ništa. Vrata su zaključana, ali misli o tome kako ćemo uskoro izaći!”
Vivan viče: ,,Pustite me odavde! Ko nas je ovde zaključao? Imli! Imli, znam da si to ti! Uhvatićemo te. Gotova si, Imli! Imli, gotova si! Imli!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!