Čakor odlazi sa Sanvi iz palate i reši da se ubije!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1066. epizoda – Čakor odlazi sa Sanvi iz palate i reši da se ubije!

By  | 

Čakor odlazi sa Sanvi iz palate i reši da se ubije!
Prevod: Maya.

Današnja epizoda ide sa Vivanom i Čakor, koji se smeju i plešu pijano. Seljani ih gledaju. Surađ dolazi tu i ljutito poprska Čakor vodom, pa je steže za ruku: ,,Da li si gotova s ovom dramom? Kraj? Kraj, a? Dođi kući. Polazi! Čakor, dođi!”
Čakor je zbunjena i gleda oko sebe, a onda joj Surađ kaže da dođe sama kući kada se razbudi. Okrene se i ode odatle razočaran. Imli gleda to i smeška se zločesto. Teđasvini i Kasturi grde Čakor što im je uništila ugled, pa joj predlažu da dođe kući. Surađ je budan, a Čakor spava. Čakor se konačno budi i pita ga zašto je budan, koliko je sati. Skroz je zbunjena i oseća bolove u glavi, pa jaukne. Ona vidi da Sanvi spava i pita ga šta je bilo. Surađ joj pokazuje video, koji je snimio (u kome Čakor i Vivan plešu pijano). Čakor je zapanjena i pada na pod u suzama: ,,Ne… Šta sam to učinila? Uništila sam vam ugled i osramotila sebe tako… Žao mi je, ja… Prošao je još jedan dan. Četiri dana je prošlo. Samo jedan dan još imam da otkrijem Imli!”
Surađ joj pokazuje video snimak i viče: ,,Ima još. Gledaj! Samo gledaj šta si sve pričala tu. Smejala si se i pevala nešto kao da si luda. Nije kao… Ti i jesi luda! Ismevala si ovime i mene i sebe. Uništila si sve!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!