Imli je razotkrivena, Surađ i ostali je vide i zarobe!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1068. epizoda – Imli je razotkrivena, Surađ i ostali je vide i zarobe!

By  | 

Imli je razotkrivena, Surađ i ostali je vide i zarobe!
Prevod: Maya.

Današnja specijalna epizoda kreće sa Imli, koja ustaje i besno posmatra Čakor: ,,Čakori! Kako si se vratila? Došlo je vreme moje vladavine. Vladaću ja!”
Čakor se smeška i prilazi joj: ,,Mislila si da ćeš da pobediš, a da ću ja da izgubim? To nije moguće. Znaš li i zašto? Moje ime je Čakor. Čakor Surađ Rađvanši! Ovo je sve bila drama kako bih te prevarila i uspela sam. Nasamarena si! Upala si u moju zamku!”
Imli je besna i kaže joj da ne može uraditi to, a Čakor je gurne na pod i pita kako joj se to sviđa. Imli onda ustaje, pa kreće da se smeje: ,,Idi! Idi i reci svima ovo. Seljani će te poslati u ludnicu. Tamo ćeš dobiti elektrošokove i crknuti! Umrećeš.”
Čakor je hvata za ruku i nasmeje se: ,,Grešiš. Šok ćeš dobiti ti, Imli Devi… Sada i ovde. Ja ne, već ti! Ti!”
Vivan dolazi tu i Imli ga gleda zapanjeno, pa oslovi. Imli gurne Čakor i viče: ,,Vas dvoje ste budale. Nećete moći da me povredite. Ja ću vama nauditi! Uništiću vas oboje danas. Ubacila sam otrov u Surađevo srce, a Surađ više nije Čakorin. Čak i ako Čakor proba da ga urazumi, on joj neće verovati i brak će im biti uništen. Tako da sam ja pobedila!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!