Čakor postaje ljubomorna na Nenu!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1088. epizoda – Čakor postaje ljubomorna na Nenu!

By  | 

Čakor postaje ljubomorna na Nenu!
Prevod: Maya.

Čakor shvata da se izgubila konekcija, Surađ je više ne čuje i ne zna šta treba da priča. Nena sedi u kolima pored Surađa, priča s njim i pita ga nešto. Ona se našali s njim pitajući ga da li je prati. Surađ je prvo bio napet, a onda kaže da se previše plaši njenih čuvara. Oni odbace Surađa na autobusku stanicu. Nena mu se izvini i ožalosti se, ali joj se Surađ zahvali i kaže da mu je vreme da pođe. Čakor pita Surađa može li da je čula, doziva ga. Surađ potvrdi. Čakor mu kaže da se samo smeška i da kaže Neni “ćao”. Surađ priđe Neni, a Farid (jedan od agenata) vidi to na ekranu i kaže Čakor da će Nenini čuvari upucati Surađa ako učini nešto pogrešno. Surađ pohvali Nenu kroz smešak i govori joj da su njeni čuvari zli, a ne ona. Kaže joj da ne bude tužna – nakon što ju je sreo, oseća da ima još dobrih ljudi na svetu. Nena se nasmeši, a Surađ ode. Čakor gleda na ekranu sve to i sluša. Vidi se da joj baš nije prijatno. Čujemo u pozadini numeru “Mahiya”….. Čakor odlazi da se sretne s Abejem. Ona kaže da bi Surađeva jedna greška sve uništila.
Surađ stiže tu i pita je šta je bilo, mislio je da će joj se dopasti njegov govor s Nenom. Čakor ga izgrdi pošto nije uradio kako mu je ona rekla. Surađ je pita šta nije uradio, bio je napet u kolima kad blutut (bluetooth) nije radio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site