Jašvant Bedi saznaje od Nene za Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1089. epizoda – Jašvant Bedi saznaje od Nene za Surađa!

By  | 

Jašvant Bedi saznaje od Nene za Surađa!
Prevod: Maya.

Nena i Surađ su u hramu, a Čakor gleda preko svoje kamere to na ekranu. Nena ozbiljno upita Surađa da li je prati, onda promeni izraz lica i kaže da jako voli da jako voli “faludu”. Surađ odgovara da voli isto kao i ona, izbori su im isti. Nena želi da ga povede tamo kuda hoće da ide, a Surađ negira i samo traži adresu pa da ode sam. Čakor mu kaže da se nasmeši. Farid je pored nje i pokaže joj na snimku da se Surađ već osmehuje. Čakor govori da Surađ baš naporno radi, sada niko neće moći da spreči ovu misiju. Farid se nasmeši i potvrdi. Oni pričaju. Abej kaže da će saznati da li je Surađ osvojio mesto u Neninom srcu ili će morati drugi plan da smisle. Surađ sedi pored i pita ga kako će to da saznaju. Čakor odgovara da je lako, otići će (on/Surađ) u hram sutra i onda će saznati.
Ujutru, Surađ se sprema da pođe kad ga Čakor spreči i kaže mu da pođe kasnije. Surađ pita za razlog, a Čakor mu poželi sreću i kaže mu da se vidi s Nenom malo kasnije.
Pukovnik (Jašvant Bedi;) vidi svoju ćerku i kaže da je ovo baš naporna nedelja bila da nisu stigli ni da popričaju.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!