Odbačeno siroče 11 epizoda - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče 11 epizoda

By  | 

Odbačeno siroče 11 epizoda
Prevod čitateljka Sara. HVALA!
Lakan vidi Čakori, i kaže da su našli mesto za sakrivanje, kaže Buvanu da dovede sutra Čakori ili će on to uraditi silom, ode.Čakori krene da se spušti, a Kasturi viče na nju i sklanja merdevine, ona ostaje gore.Noć je, Baijađi i porodica su za stolom, Baijađi razmišlja o ručku sa investitorima, priseća se kako je petao uništio ručak, Čakorini reči i kako je želeo Čakori kod sebe da bi je uništio.Baijađi ustaje i viče Lakanovo ime, on dolazi i pita ga zašto nije doveo Čakori, ona kaže da će sutra rano ujtru biti u vili.Lakan odlazi, a Teđasvini ga umiruje, on seda, Vivan je zabrinut, Teđasvini kaže deci da jedu.Kasturi je napolju i u glavi joj odzvanjaju Teđasvinine reči ,,Neka tvoja ćerka ostane sa tobom 7 godina, a zatim mi je dovedi”, dolazi i Buvan, oni razgovaraju, Kasturi ne želi da prihvati da će se rastaviti od ćerke.

Čakori je napolju, posmatra mesec.Vivan je pokraj prozora, boji svoj crtež, nespokojan je, priseća se kako je Girđa ibacila Čakori.Čakori razgovara sa mesecom.Surađ zadirkuje Vivana, on se iznervira i ode.Kasturi se popne na krovu i zatiče Čakori, srećna je, Kasturi joj priđe, a Čakori joj sedne u krilo, one razgovaraju, Kasturi joj peva i suze joj liju, ona se priseća trenutka kada je rodila Čakori, kada su vezivale trake oko svetog drveta.Mir joj prekine sećanje Lakanovih reči, ona zaplače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site