Surađ i Čakor su udruženi u misiju!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1100. epizoda – Surađ i Čakor su udruženi u misiju!

By  | 

Surađ i Čakor su udruženi u misiju!
Prevod: Maya.

Jašvant gleda spravu (uređaj) i zaključuje da nešto ne valja, moraju da provere kakva je ovo blutut naprava. Naredi Devu da to učini, ovaj prihvata i ode. Kančan veli da ne voli da se meša, ali joj se ne dopada Surađ nimalo. Jašvant se složi, ali moraće da saznaju više o ovoj spravi. Čakor gleda to iz prikrajka u šoku. Jašvant uzima spravu i ode odatle. Čakor veli da je puno porešila. Abej joj kaže da je čuo to, moraće da mu nekako oduzmu taj uređaj. Čakor obeća da hoće, izađe iz sobe i razmišlja sad kako da to obavi. Surađ joj priđe. Čakor mu sve ispriča i reši da ode po spravu. Surađ je pita kako će sama to da učini, da li je poludela. Čakor odgovara da će da rizikuje. Muškarac dođe tu i pita je šta je to, da li flertuje sa ovom zgodnom konobaricom (Čakor) iako se verio malopre. Surađ ga pita ko je on. Čakor objasni ovome da nije to flertovanje, već mu se izvinila samo što mu je dala pogrešno piće. Surađ se brecne na njega kada proba da zagrli Čakor i otera ga. Surađ i Čakor (SuKor) smisle plan. Surađ već zna kako da svima odvuče pažnju.
Imli viče na njih da otvore vrata. Histeriše, plače i lupa glavom u vrata. Doktor uđe unutra. Imli mu se zahvali što je pusti. Žena joj kaže da je ne smeju pustiti da ode dok Čakor ne dođe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site