Jašvant otkriva svoj zlokoban plan Surađu!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1103. epizoda – Jašvant otkriva svoj zlokoban plan Surađu!

By  | 

Jašvant otkriva svoj zlokoban plan Surađu!
Prevod: Maya.

Jašvant uperi pištolj u onu devojku, ali se Surađ onda umeša kako bi je spasao: ,,Devojka je slepa i deluje mi priglupo. Nemojte da je upucate. Mislim da neće štetiti. Nemojte da je ubijete i da džabe prolivate krv. Nemamo koristi od toga!”
On signalizira devojci da glumi da je slepa. Ova to shvati i glumi. Jašvant posluša Surađa i ode. Čakor se nasmeje i kaže Abeju da je Surađ spasao tu devojku. Abej pita kako je on to učinio, zar Jašvant nije posumnjao. Čakor veli da je Surađ pametan i jako spretan. Jašvant hvali Surađa i onda govori: ,,Večeras će biti krvoprolića zasigurno. Agenti su hakovali moj telefon. U suprotnom, oni ne bi znali ništa o meni. Devojka koja je juče došla na veridbu sarađuje sa njima. Imam plan da ih izmučim sve i da ih ubijem!”
Ispriča mu plan. Surađ je zapanjen. Jašvant kaže da će mu on (Surađ) pomoći u ovome. Surađ ga gleda i ćuti. Jašvant mu govori da ubije te agente kako mu oni ne bi stali više nikada na put. Neka nevesta trči po šumi i zapanji se kada vidi ispred sebe nekog čoveka. Čovek joj priđe bliže, počne da se smeje i govori: ,,Kako se usuđuješ da bežiš? Ja sam Guman Sing. Puno mi se sviđaš, baš si slatka. Ko god se uda u ovom selu… proslavi prvu bračnu noć prvo sa mnom. Zašto plačeš? Suzama si uništila to svoje lepo lice!”
Ova ga moli ga je pusti, on je spreči da ode i kaže da će uzeti devojci čast ili život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site