Imli oprašta Čakor, Nena oprašta Surađu?!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1109. epizoda 2. DEO – Imli oprašta Čakor, Nena oprašta Surađu?!

By  | 

Imli oprašta Čakor, Nena oprašta Surađu?!
Prevod: Maya.

Čakor nastavlja: “Ali, Imli, ja ne mogu da živim večno u toj patnji i kao osoba koju ti mrziš i kriviš. Ja sam nečija supruga, nečija majka. Imam porodicu i odgovornosti. Treba da se fokusiram na svoju porodicu, Imli. Potreban mi je mir. Ne mogu da živim s teretom celog života da mi ti nećeš oprostiti. Zato, Imli, nikada više neću da dolazim od tebe i da te molim za oproštaj. Želim da zaboravim sve loše i da se fokusiram sada samo na svoju porodicu. Da provedem vreme sa svojim voljenim i sa svojom ćerkom…”
Čakor se okrene da ode, ali tada Imli progovara: ,,Zar ja nisam deo tvoje porodice, Čakor?”
One se okrenu jedna ka drugoj, gledaju se i plaču. Čakor se razneži i govori: ,,U mesec dana… prvi put si ovako pričala sa mnom…”
Imli joj govori: ,,U ovih istih mesec dana… osećala sam se jako usamljeno. Bila si pored mene kao što si oduveo bila. Kako da živim ako me ti napustiš i odeš?”
One se čvrsto zagrle. Čakor gleda Vivanovu fotografiju, a onda teši Imli: ,,Nikada te neću ostaviti samu. Uvek ću biti sa tobom, ali nisam znala kako da ti se izvinim…”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!