Čakor vidi svoju Sanvi u Anđor, Kešu preti Anđor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1125. epizoda – Čakor vidi svoju Sanvi u Anđor, Kešu preti Anđor!

By  | 

Čakor predloži Sugni i Kešuu da pošalju Anđor u školu, ona je jako pametna devojčica. Kešu kaže da su oni jako siromašni, kako da je pošalju u školu. Čakor ih upita hoće li je poslati u školu ako im ona (Čakor) pomogne novčano i plati sve takse. Kešu se izvini i kaže da ih to ne zanima, zahvaljuje se na tome što je spasla njen život. Anđor ode. Čakor je pogleda tužno i oseti saosećanje.
Kasturi joj priđe i zagrli je govoreći: ,,Čakori, vratila si nam se zbog ove devojčice. Podsetila me je puno na tebe. Bila si baš kao ona. Bila si rođena za to da postigneš velike ciljeve i da letiš. Izgledaš divno kada si uzletela. Evo, vratila si se svojoj kući. Svom Azadgunđu. Vreme je da ostaneš i živiš ovde. Svi te puno vole i brinu o tebi!”
U pozadini je pesma “Udaan hai”…
Imli dolazi u pritvor i kaže Gumanu da ućuti, oni više nisu jednaki. Ona ga pita šta će biti kad Surađ sazna da je on Raavan (zločinac, neprijatelj), a ne Ram (Bog). Guman krene onda njoj da preti da bi je Čakor poslala u zatvor kad bi saznala istinu o njoj, da ona otima žene itd. Imli mu kaže da zna sve o njemu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site