Prolazi nedelju dana, Čakor je proglašena mrtvom!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1137. epizoda – Prolazi nedelju dana, Čakor je proglašena mrtvom!

By  | 

Prolazi nedelju dana, Čakor je proglašena mrtvom!
Prevod: Maya.

Inspektor pita ko je gurnuo Čakor s litice ako je ona kriva za otmicu. Surađ je zamišljen. Anđor se moli za Čakor i plače. Imli i Guman dođu tu. Doktor izađe iz sale i kaže da su probali puno, ali nisu uspeli da spase Čakor. Ona je mrtva. Imli i Guman se nasmeju zlobno. Surađ je zgranut i zaplače. Tužna pesma “Mahiya” je u pozadini… Doktor kaže da su poslali telo u mrtvačnicu, pa neka oni uzmu to. Imli besno kaže da nisu ni u kakvoj vezi sa Čakor i da ih ona ne zanima, neka spale telo i bace pepeo sami u reku Ganga. Doktor je zapanjen i pita je šta to priča, oni ne mogu da učine to. Guman kaže Imli da pusti Surađa da se vidi sa Čakor poslednji put. Imli pristane. Njih dvoje se smeju i drže za ruke. Doktor priđe Surađu i pita ga koja mu je veza sa Čakor. Surađ potpiše papire, kaže i priseti se svog venčanja sa Čakor. Anđor dolazi isto tu da se vidi sa Čakor. Ona upita Imli zašto su crvena svetla ispred operacione sale ugašena, da li je Čakor dobro. Imli se smeje zlobno i uštine je za obraze: ,,Da, draga Anđor. Tvoja teta Čakor se oporavila i otišla kod svog voljenog Boga!”
Anđor je zapanjena. Surađ dođe tu. Anđor ga pita o Čakor. Imli zaustavi Anđor i kaže da su oni isto jako ljuti na Čakor, neka ne brine za svoje roditelje i oni će ih naći. Anđor je bespomoćna i plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *