Imli lažno optuži i kidnapuje Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1140. epizoda – Imli lažno optuži i kidnapuje Čakor!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Čakor zamoli Surađa da joj poveruje i da potpiše ove imovinske papire, nema druge opcije. On pristaje i kaže da joj veruje poslednji put sada. Potpiše papire. Svi dođu kući.
Surađ: ,,Riskirao sam sve. Hoću li dobiti sada svoju ćerku?”
Čakor ga ispravi – “našu ćerku”. Surađ potvrdi, njihovu Sanvi. Marama joj se zaglavi u njenom satu. Ona mu priđe bliže da otkači to i oni se gledaju jako blizu jedno drugome… Čuje se ljubavna pesma “Mahiya”… Ukućani se okupe i gledaju ovo. Imli kaže svima da ovo nije nikakva plesačica, ona je Čakor. Ona pita Surađa kako može da laže svoju porodicu i da podržava ponovo Čakor znajući da je to ona i kakva je.
Guman dođe i drami: ,,Osećam kao da ti nisam brat više. Zašto? Zašto si napravio ovu zaveru sa Čakor? Imli mi je rekla da nas Čakor sve vara. Mislio sam da si sa nama, ali si dokazao da grešim. Sa njom si ponovo, posle svega!”
Čakor kaže da su oboje (Guman i Imli) prevaranti i kako je Imli htela sve da uzme na svoje ime. Imli počne da plače i kaže joj da je ne optužuje, živi u ovoj palati samo zbog mira Vivanove duše. Uzima imovinske papire i počne da drami: ,,Danas smo mogli da budemo uništeni i prevareni. Ja ne želim imovinu. Ona želi to! Čakor. Njeno ime piše ovde, evo!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site