Odbačeno siroče - 1145. ep. - Čakor i Vatsala pretuku Gumana!

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 1145. ep. – Čakor i Vatsala pretuku Gumana!

By  | 

Novi promo pogledajte na vrhu stranice.
Prevod: Maya. Hvala. 😀

Anđor dolazi u hol kuće i zaustavlja Imli. Imli upuca neku ženu i kaže ovoj da će umreti čim joj roditelji dođu tu. Teđasvini plače i izgrdi je. Imli viče na nju i preti joj. Surađ i Čakor se vraćaju u selo i zgranu se videvši mrtve ljude okolo. Surađ ulazi u kolibicu i kaže Čakor da su bespomoćni – ne mogu da zovu policiju, a ne mogu ni da uđu u palatu. Ne zna šta da rade. Čakor kaže da će ih pretući sve odlučno. On potvrdi i srećan je što je sa njom u ovoj borbi. Ona kaže da će nakon ovoga živeti srećno sa Anđor i neće dopustiti da se išta loše dogodi njihovoj porodici i njihovom Azadgunđu. U pozadini je pobednička numera “Udaan hai”… Posle, Surađ pretuče razbojnike. Čakor uzima pušku (što ga iznenadi) i odlučno izjavi: ,,Da, Surađ. Surađ, uvek smo se borili protiv nepravde i greški. Ali nikada ne protiv ovako zlih ljudi. Dala sam im bezbroj prilika da se poprave i promene, ali nema vajde od toga. Vreme je da ih zato ubijemo sada. Sada će zajedno sa zlom… zli ljudi umreti. Nećemo imati milosti za njih. Svi će umreti!” Surađ isto uzima pušku i potvrdi. Oni pođu ka palati. U palati, Guman se smeje zlobno i šeta hodnikom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site