Imli, Guman i njegova braća su uhapšeni!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1148. epizoda – Imli, Guman i njegova braća su uhapšeni!

By  | 

Imli, Guman i njegova braća su uhapšeni!
Prevod: Maya.

Kasturi je preživela trenutnu smrt, ali je preživela i nastavila da trči da spreči Čakor. Ubeđuje je da ne čini ovo ili će ona izgubiti, a Imli pobediti. Poraz bi joj bio ako ona sama postane ubica i zlotvor kao Imli.
Čakor: ,,Ubiću je. Izgubila je. Danas će zlo da se okonča sa smrću ovih zlikovca. Učiniću pravdu tako što nju ubijem! Volela sam je kao sestru uvek. Ona mi je pretvorila ćerku u robinju i odvojila me od Surađa. Povredila je ove nedužne seljane i mnoge ljude ubila. Dosta je bilo. Niko me ne može sprečiti!”
Ova je spreči i pođe da ubije Imli smatrajući da je sama kriva što je rodila Imli. Čakor je zaustavi i zagrli. Policija dođe tu i hapsi zločince. Pobednička pesma “Udaan hai” ide u pozadini… Svi veselo plešu što se zlo okončalo u njihovom Azadgunđu. Čakor plače i grli Surađa. Žao joj je što nije uspela na kraju da pretvori svoju sestru u dobru osobu.
Surađ je teši: ,,Ovo nije tvoja krivica, Čakor. Znam sve. Znam da si puno pokušavala da popraviš Imli, ali šta ćeš kad je ona sama pošla pogrešnim putem! Ispunila si svoj san i donela slobodu za naš Azadgunđ. Vreme je da ovo proslavimo!”
Oni se grle dok se čuje ljubavna pesma “Mahiya”… Nakon šest meseci, prikazana je neka devojka kako trči ulicom i plače. Ona vrišti i traži pomoć. Stariji muškarac trči za njom s mačem da je ubije. Gnevan je i juri je. U palati, sve je na svom mestu kao pre i mirno je. Surađ donosi žuto cveće i našali se.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site