Čakor se sreće sa ministarkom Rađešvari Devi!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1154. epizoda – Čakor se sreće sa ministarkom Rađešvari Devi!

By  | 

Čakor se sreće sa ministarkom Rađešvari Devi!
Prevod: Maya.

Čakor, Surađ i ostali rade molitvu. Čakor duva u školjku i moli se. Anđor se iznenadi. Surađ i Čakor je podržavaju i zafrkavaju. Surađ golica Anđor i zasmeje je. Inspektor dođe tu i pozdravi ih. Objasni da ministarka čeka Čakor i da su došli ovde po nju. Čakor kaže da će se videti sa njom i dovesti Anđor. Surađ je podseti na priču od sinoć i zamoli da ne greši. Čakor ode sa policajcem. Dolazi da se vidi sa ministarkom. Novinari dođu tu i pitaju je o njenim pokretima. Surađ nahrani Anđor i vidi vesti o susretu Čakor i ministarke. Nije mu jasno šta novinari rade tamo. Čakor kaže novinarima samo da će popričati sa ministarkom prvo. Ministarka Rađešvari Devi dođe tu. Svi viču njeno ime i bodre je. Rađešvari sakrije svoje zlo lice i srdačno pozdravlja narod. Naziva Čakor desetom formom Boginje (Durga Maa). Čakor ćuti i gleda je.
Rađešvari Devi kreće svoju priču i glumi dobricu: ,,Zar mi ne veruješ? Htela sam da javno pokažem svim ljudima naš razgovor kako bi znali da sam ja dobra ministarka i da uvek svoje dužnosti ispunjavam. Čuvši za smrt Tuntun i te druge dece… plakala sam, slomila sam se. Obećavam ti da neće više biti takve nepravde. Trebaš mi za ovo!”
Čakor: ,,Htela sam nasamo da porazgovaram sa Vama o ovome. Ako možete…”
Rađešvari je prekine: ,,Zašto? Pričajte ovde. Ljudi su okolo i gledaju nas. Recite hoćete li me podržati javno u borbi protiv tih zlikovaca ili ne. Recite!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site