Čakor se sreće sa ministarkom Rađešvari Devi!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1154. epizoda – Čakor se sreće sa ministarkom Rađešvari Devi!

By  | 

Teđasvini pita Surađa da li je sigurna da će Čakor odbiti. Surađ potvrdi i kaže da je lično sinoć objasnio Čakor da ne smeju da se bave ovim protestom. Anđor čuje ovo sve i umeša se: ,,Zašto? Mama hoće da donese pravdu za Tuntun i ostalu decu. Treba da uhvatimo i kaznimo te zle ljude!”
Surađ potvrdi, ali ministar će to da uradi. Doda: ,,Čakor ne treba da se bavi ovim. Sećaš li se šta je bilo juče? Taj zli čika je došao ovde i zarobio te. Preživela si, ali… Znam. Znam da je važno da donesemo pravdu i za Tuntun, ali ne smemo da se mešamo u ovo. Već smo se jedanput borili za pravdu (ono sa Jašvantom i agentima)… pa smo izgubili jednu nama jako dragu osobu. (Vivana)”
Ljudi pitaju Čakor zašto ćuti kad je ministarka moli za pomoć. Novinari isto pritiskaju Čakor da saznaju njenu odluku. Čakor se seća Surađevih reči i odluči da odbije. Ona ugleda tu nekog siledžiju i iznenadi se. Ona uzima štap i krene na njega da ga udari. Novinari i ostali stanu i gledaju to. Čakor je besna i odlučna. Pesma “Durga hai tu hi” je u pozadini…

Najava: Rađešvari je zlobna i umešana u ovo sa otmicom i prodajom dece. Ona šalje svoje ljude (razbojnike) na Čakor. Ovi hvataju Čakor i žele da je siluju. Surađ dođe tu, pretuče ih i zagrli Čakor. Rađešvari je besna i gleda ovo. Surađ uhvati Čakor za ruku odlučno i izjavi: ,,Čakor nije sama. Njen muž Surađ je uvek tu uz nju!”

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site