Vikram ubedi Čakor da povuče izjavu!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1164. epizoda – Vikram ubedi Čakor da povuče izjavu!

By  | 

Vikram ubedi Čakor da povuče izjavu!

Surađ teši Čakor. Leela vidi Vikrama i zove ga. On kaže kako je poželeo da je ovo njegova kuća. Ona veli da je nepristojno da prisluškuje razgovor Čakor i Surađa. On veli da je našao rešenje da ubedi Anđor, ali treba da ostane u granicama, ipak je gost. Ona ga zaustavi. Čakor pita Surađa da smisli nešto. Leela kaže da Vikram ima rešenje. Čakor neće njegovo rešenje ali ga Surađ pozove. Vikram veli da treba da povuku slučaj, to će biti dobro i za njih i za celu porodicu. Toliko toga se desilo sa Anđor, hoće samo da se sva ta zbrka oko Rađešwari završi, neka se fokusiraju na porodicu i odu na odmor. Čakor izjavi kako je glavni svedok, ako se povuče ode i ceo slučaj. Surađ potvrdi, Rađešwari će biti slobodna. Sigurni su da će moći i bez toga da ubede Anđor. Vikram pita da učine to, to je mala nagrada a dobiće ćerku. Surađu se svidi ideja. Inspektor pita Rađešwari da jede što ova odbija. On veli da će dugo ostati tu nakon suđenja. Bacha veli da će Vikram sve srediti. Ona ga grdi i pita da ne govori ništa o njenom sinu, on je njen ponos i snaga. Surađ teši Čakor. Ona veli da Anđor nije htela da spava sa njom. Dobije inspektorov poziv. Veli da je danas Rađešwarino saslušanje na sudu .On je pita da priča sa Anđor. Ona se složi. Leela sredi Anđor. Čakor dođe da priča. Veli da će sada sve biti gotovo. Neće davati nikakve izjave već je spremna da povuče slučaj. Anđor je presrećna. Čakor priča kako joj je ona jedino važna, može da ostavi svet za nju. Anđor je grli i zahvali joj. Vikram se smeje i misli da je prava igra tek počela. Anđor recituje. Vikram je hvali. Surađ pita Čakor da dođe. Anđor hoće da dođe. Surađ odvodi Čakor u hram. Vikram pita da oni odu a on će biti sa Anđor. Abha dođe i šokira se videvši Vikrama. Vikram je napet i okrene se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Vikram udari Abhu. Veli da moraju promeniti plan. Čakor pita ko je uradio to sa njom. Ona oslobodi Abhu i Leelu. Pita gde je Anđor. Leela kaže da je Vikram varalica, on je Rađešwarin sin. Čakor je šokirana.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site