Anđor preti Čakor, Surađ je zatočen!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1167. epizoda – Anđor preti Čakor, Surađ je zatočen!

By  | 

Anđor preti Čakor, Surađ je zatočen!
Prevod: Maya.

Anđor presretne Čakor i pita gde je njen tata (Surađ). Ona se okreće i pita ostale ljude tu. Neka devojčica dođe i kaže da joj je tata otet i da se neće vratiti narednih 15 dana. Anđor se iznenadi i viče na Čakor: ,,Mama, otela si mi tatu! Ne možeš ništa da činiš osim toga da me lažeš i da glumiš veliku dobricu. Slaba si. Oteli su mi tatu. Ti ljudi su jako zli! Pretući će ga puno!”
Čakor joj kaže odlučno da će se Surađ vratiti. Anđor se plaši da mu oni ne naude. Teđasvini priđe Čakor: ,,Ja ću da urazumim Anđor, ali šta će da bude sa mojim sinom? Molim te, Čakor, poslušaj. Povuci slučaj nazad i tek onda će da nas puste na miru!”
Čakor potvrdi i pita koja je potvrda da će oni onda da im vrate Surađa. Obećava da će pronaći Surađa i vratiti ga natrag. Anđor pita šta ako joj ubiju tatu. Čakor je prekine oštro i kaže da se to neće desiti.
Anđor je grdi: ,,Mrzim te! Znam da ne brineš ni za mene ni za tatu. Hoćeš da samo ispadneš junakinja. Ako se išta desi mom tati, više nikada neću da pričam sa tobom!”
Ona ode odatle uplakano. Vikram savetuje majku da nekako poboljša svoj ugled u društvu i da se pobrine za medije. Rađešvari ga pita hoće li Čakor povući slučaj.
Vikram: ,,Neće ona tako lako da odustane i da prihvati poraz. Puno toga je već radila i rizikovala da bi te porazila. Jaka je. Izdržljiva je i spremna na sve. Ne zanima je ništa što si joj učinila. Naučiću je ja lekciju!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno