Čakor pravi rizičan plan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1168. epizoda – Čakor pravi rizičan plan!

By  | 

Čakor pravi rizičan plan!
Prevod: Maya.

Čakor zamišlja Anđor i Surađa oko sebe i nasmeši se. Oni nestanu. Ona padne na zemlju i plače ponovo. Poziva inspektora i kaže mu da pripazi na Rađešvari, tako mogu da je uhvate na delu i da pobede. On potvrdi i prekine. Čakor upali TV i vidi Rađešvari Devi u glavnim vestima. Ujutru, Čakor se moli za Surađa. Priča Bogu da je sutra “Karwachauth” (praznik kada žene poste za muževe, a mogu i muževi za žene) i da uvek prekine post uz Surađa. Moli se da joj se Surađ vrati, postiće prvi put za njega nakon ovih sedam godina. Okrene se i ugleda tu Rađešvari. Rađešvari se nasmeje zlobno i priđe joj: ,,Znala sam da ćeš da se slomiš potpuno i plačeš. Zato sam došla ovde da se vidim sa tobom. Došla si da se moliš. Počinila si razna zlodela. Bog neće da te sluša. Nećeš dobiti Surađa. Donela sam ti ‘sargi’ (odeću za udovice). Uzmi, obuci. Pristajaće ti baš lepo. Probaj!”
Ona joj pokaže i uruči beli sari. Čakor pobesni i baci sve to na zemlju. Rađešvari: ,,Moraćeš sada svake godine da nosiš samo belo. To je tvoja boja!”
Okrene se i ode. Teđasvini odbija da slave ceremoniju posta ove godine i sklanja sve ukrase, ali je Čakor ubedi. Surađ čuje kako neke devojke plaču i viče na razbojnike da ga oslobode. On se opire i pokušava da se oslobodi. Vikram dođe do njega i pita ga zašto viče. Surađ se zapanji kad ga vidi tu, seti se svih njegovih laži i gleda ga. Vikram kreće da mu preti i objasni da je Rađešvari Devi njegova majka. Surađ je zapanjen. Vikram mu kaže da će da bude ovde 15 dana, neka se na to spremi i navikne. Surađ mu kaže da će ga svi ovi vrisci uništiti. Savetuje ga da ne bude zao pre no što ga Bog lično kazni, neka pusti sve ove devojke. Vikram drami i kaže mu da će ubiti njega, njegovu ženu i ćerku čim mu majka bude slobodna. Surađ pobesni i uspeva da se oslobodi. Vikram je u šoku i uplašen je.

Najava: Čakor kaže da pokušava da uradi svoj posao. Inspektor joj kaže da ode odatle brzo. Vikram dođe tu i uperi pištolj u nju smejući se zlobno.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno