Vikram uhvati Čakor i uperi pištolj u nju!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1169. epizoda – Vikram uhvati Čakor i uperi pištolj u nju!

By  | 

Anđor isto plače i kaže da se Tuntun nikada nije vratila. Zagrli svoju baku i kuka. Čakor uđe u tajnu sobu skrivenu iza crteža, traži tu Surađa i ugleda beli zid. Ona dodiruje zidove okolo pažljivo, oseća okolo svog voljenog i zaplače.
Surađ: ,,Čakor… Iako si daleko od mene trenutno, osećam kao da si pored mene…”
Čakor: ,,Zašto osećam kao da je moj Surađ upravo ovde?”
Ljubavna pesma “Mahiya” se čuje u pozadini… Anđor se naljuti misleći o svojoj majci i svemu. Ona besno slomi sveću i pravi okolo rusvaj plačući. Novinari ispituju Rađešvari o optužbama na nju. Čakor vidi sobu zaključanu i prima poziv od inspektora (koji je upozorava da brzo ode odatle da ne bi nastao pravi problem). Veza se prekine. Vikram dođe tu, uperi pištolj u Čakor i osmehuje se zlobno. Čakor se okrene i gleda ga napeto.

Najava: Čakor i Vikram se suoče i prepiru. Čakor uzima Vikramu pištolj, pretuče ga i odvodi na silu sa sobom. Ona ga je otela i posle preti Rađešvari preko poziva. Surađ čuje sve ovo i nasmeje se. Čakor naredi Rađešvari da pošalje brzo Surađa živog i zdravog kući ili će ona njoj poslati leš njenog sina. Rađešvari je zapanjena i uplašena.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site