Ragav pokuša da pobegne sa ukradenim novcem!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1194. epizoda – Ragav pokuša da pobegne sa ukradenim novcem!

By  | 

Anđor kaže da će zavezati tatu ako bude hteo da ode nekuda ponovo. Čakor je zamišljena. Rađo ugleda Ragava sa torbom i viče na njega šta to radi. On je brzo uhvati i zaveže. Ostavi je tamo i ode. On pita zašto bi bio ičiji tata kada ovako ima puno novca, on ide, a neka tu bude. Čakor i Anđor se vrate kući. Anđor ima traume od svih prošlih događanja i plaši se. Čakor je grli i teši da ne brine, ovde nema zlih čiki više, ona če otići da proveri ipak. Anđor veli da se plaši, ima nekoga. Čakor kaže da nema nikoga. Ona ode da vidi. Ragav sluša ovo i krije se. Shvati da mora brzo otići ili će ga uhvatiti. Teđasvini radosno dočeka Anđor kući i pokaže joj tortu. Ragav staje na ulicu i traži od prolaznika prevoz. Odbijen je. Čakor traži Ragava i onda zatiče prazan sef u sobi. Ona vidi Rađo zavezanu i brzo je oslobodi. Rađo kaže da joj je rekla, ovom ne treba da se veruje i prevario ju je. Teđasvini ispusti tortu iz ruku u čudu, vidi sef prazan i pita Anđor šta je ovo. Ragav ugleda Čakor i pođe, ali ga ona spreči i izgrdi što ju je prevario ovako. On kaže da ide kući i pita sme li sada, praktičan je lik. Ona izvadi pištolj i uperi ga u njega. On odbij da radi ovo i veli da ode. Ona ga uhvati i puca pored stopala. On je uplašen i pogleda je zapanjeno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Ragav kaže da će reći Anđor istinu. On gurne Čakor i ode. Anđor ga pita šta hoće sa kaže. On joj prvo kaže da se ne tenzira i da mora da zna istinu.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site