Ragav pronalazi krivca!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1208. i 1209. epizoda – Ragav pronalazi krivca!

By  | 

Ragav pronalazi krivca!

1208. epizoda

Čakor i Ragav dolaze u bolnicu. Rađo se uplaši videvši ga. Čakor je pita da se smiri, on je nevin. Ispriča joj sve. Svi su verovali da je on kriv a ustvari je neko drugi krivac. Rađo se izvinjava Ragavu. On veli da je znao da će ga policija uhvatiti pa je pobegao, sada se to neće desiti. Odlučio je da ne ode nigde dok ne donese pravdu za nju. Kune se da će naći krivca. Sada je to njihova bitka. Rađo plače. On ode. Čakor želi da namaže njegove rane. On vrišti pa se posvađaju. Čakor želi sve da mu objasni ali on ode.
Čakor: “Situacija menja ljude. Nisam stara Čakor. Sada nemam svog Surađa koji je bio moje sklonište te ne verujem ljudima lako. Surađ me je ostavio i ja sam izgubljena. Ne očekuj dobre odluke od mene.”
Ragav: “Očekivao sam da ćeš doneti dobru odluku jer si dobra osoba. Ja nisam Surađ ali nisam loš. Poštujem žene. Mislio sam da me razumeš ali si mi zadala toliko bola.”
Ona se uhvati za uši i izvinjava. Pita da joj oprosti. On oprosti. Čakor veli da je srećna jer će ostati u selu i pomoći da se izbore za Rađo. Akaš dolazi. Pita gde joj je telefon. Čakor pita za Anđor. On priča kako je odvedena na ICU. Teđaswini vidi Ragava i grdi ga. Čakor priča kako je nevin, dokazano je sada. Teđaswini veli da ne može da ga prihvati kao sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site