Čakor se suprotstavi Teđasvini i napusti haveli!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1220. epizoda 1. DEO – Čakor se suprotstavi Teđasvini i napusti haveli!

By  | 

Ona priđe ostalima u kući: ,,Nije bilo nikakve prijave protiv Akaša, a neće ni da bude. Ako taj ministar hoće da sačuva položaj svoj u vladi, on neće ništa da radi protiv Azadgunđa. Nemoj da se plašiš Čakor, sine. Štitiću te kao majka. I, dok sam ja tu, Čakor ne može nikako da te povredi!”
Čakor ulazi unutra ironično tapšući rukama i gleda u nju razočarano. Teđasvini joj priđe i pogleda je.
Čakor se suoči s njom: ,,Obećali ste to ovom čudovištu, ali upamtite da ćete puno zažaliti kada njegova istina izađe na svetlost!”
Teđasvini: ,,Čakor, neću ja ništa da zažalim. Uradila si već puno toga što si htela. Slušaj ovo pažljivo. Sada ti neću dopustiti da se igraš ugledom ove kuće. Uvek sam ti opraštala na svim greškama, ali to neće da bude sada. Nikada nisam ni mislila da ću da pričam s tobom ovako strogo i besno, ali šta ću… primorana sam na to. Ako ne prekineš svoju borbu protiv Akaša, onda ćeš ti morati da napustiš ovu našu kuću zauvek. Ne možeš da slomiš našu kuću ili da postaviš zid između ukućana… jer u njoj živiš. Da, Čakor. Ako ćeš nastaviti da nas rušiš dok živiš ovde, Čakor, ja to neću moći da pretrpim. Znam da te ove moje reči puno vređaju. Da, Čakor, ova kuća… koliko moja, isto toliko je i tvoja. Ali mi je dužnost da sačuvam ovu kuću kao njen stariji član. “

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site