Čakor i Imli se prepiru ponovo!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1221. epizoda – Čakor i Imli se prepiru ponovo!

By  | 

Čakor i Imli se prepiru ponovo!
Prevod: Maya.

Akaš kuka: ,,Zbog nas se tetkina cela kuća srušila. Tetkina snaja odlazi, otela joj je i unuku sa sobom. A Surađ je umro…”
Anđor se seti kad joj je Čakor rekla da je slagala sve ostale da je Surađ mrtav kako mu ne bi naudili i da je ovo sa njima sada Ragav. Ona ju je ubeđivala da im ne veruje. Anđor se složila sa tim rečima i sada izjavi: ,,Znam. Mama mi je već sve to rekla. Ja znam da mama hoće da spasi tatu govoreći zlim ljudima da je on umro. Zato vam je rekla da je on mrtav. Sve sam saznala!”
Ragav i Akaš se pogledaju i onda pogledaju u Akaša gnevno. Akaš spusti glavu ćutljiv i potišten. Ragav se pozdravi s njom i ode sa njom i Anđor odatle. Čakor strogo priđe ukućanima i izjavi: ,,Majko, prekinite da rušite ovu kuću. Krijući jednog ubicu u ovoj kući… uništavate mir i ugled ove kuće. Ja ću se sada boriti za Rađo od spolja. Akašu ću da dam najstrožu moguću kaznu. Akaš je jedan ogroman zločinac. Hoćete da ga spasite? Nastavite da pokušavate, ali ja ću da mu dam kaznu i neću da sedim mirno dok to ne učinim!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!