Odbačeno siroče 1250. epizoda – Anđor otkriva istinu o Surađevoj smrti!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1250. epizoda – Anđor otkriva istinu o Surađevoj smrti!

By  | 

Odbačeno siroče 1250. epizoda – Anđor otkriva istinu o Surađevoj smrti!
Prevod: Maya.
Banu kaže Čakor i Ragavu da spase Anđor ako mogu. Ragav poludi i napadne ga. Banu ga izgrdi i kaže da njegovi ljudi mogu oboje da ih ubiju, ali on hoće da ih kazni, bomba će uskoro da im eksplodira kod kuće. Ovo dvoje se zaprepaste.
Anđor primi kutiju i zahvali se tom čoveku. Ona kaže da joj je ovo poklon od bake i deke (Kasturi i Buvana). Čovek se nasmeje i ode.
Banu kaže da će Anđor biti nedužna za života. Lila predloži Anđor da otvori poklon kad joj roditelji dođu. Ona odvede Anđor da radi domaći. Ragav izgrdi Banua. Ovaj ga pita da li mu je Anđor ćerka, nije joj otac, otvoriće poklon za neko vreme i onda… Spremio je sve da je pošalje kod oca i da umre ubrzo.
Anđor pogleda i uzme kutiju.
Ragav ošamari Banua. Lalan vikne njegovo ime. Banu ga zaustavi i kaže da hoće da vidi koliko snage on ima. On kaže Ragavu da ga pretuče. Ragav krene da ga tuče i gnevan je veoma. On kaže Čakor da zove kuću i da ih obavesti da niko ne otvara tu kutiju. Čakor traži okolo telefon, ali nema ga. Lalan kaže da je tu, ukrao je i ključeve od kola. Čakor moli Banua da prekine i da zaustavi tu bombu. On joj kaže da je jako dobra i da hoće da umre da spasi svoju ćerku, neka potrči i spasi je, čuo je da ona dobro trči. Ragav i Čakor trče. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site