Odbačeno siroče ( 126. ep.) - Tejaswini predlaže Bhaiyayu da ubije Čakori, ministarstvo poziva Čakori na trku!

Indijske Serije

Odbačeno siroče ( 126. ep.) – Tejaswini predlaže Bhaiyayu da ubije Čakori, ministarstvo poziva Čakori na trku!

By  | 

pageOdbačeno siroče ( 126. ep.) – Tejaswini predlaže Bhaiyayu da ubije Čakori, ministarstvo poziva Čakori na trku!
Prevod: Sara. Hvala! 😀

Bhaiyayi zaustavlja Čakori i kaže Girđi da je odvede.Tejaswini ga pita šta to radi.On govori da moraju da drže Čakori u formi i da bude zdrava, inače neće moći da plasira za njih.

Doda kad se sve sredi da će odrediti šta će uraditi sa Čakori.Oni odlaze. Tejaswini govori Girđi da Čakori ne sme saznati šta se je prikazivalo na telviziji i zbog medija jer će onda ptičica postati tigar. Aditya gleda svoju konferenciju.Prabhakar kaže Ishwaru da ne može da poveruje u sve ovo.Aditya govori da tata(Ishwar) nije znao šta će reći, da je pre toga razgovarao telefonom sa Čakori. Ishwar govori da je ovo dobro, da će mediji saznati za Bhaiyayia i da će se zaplašiti tako da neće smeti ništa da uradi sa Čakori ili sa bilo kojim drugim robom.Ishwar kaže da je potrebno malo vremena. Bhaiyayi govori da će se javiti kad stigne u Delhi.Tejaswini mu daje šećer i kiselu pavlaku po hindu običaju kad neko polazi na put.Bhaiyayi doalzi u auto.Čakori ga posmatra. Tejaswini pita Čakori šta će ona tu, govori joj da ide da radi.Čakori razmišlja kako da vežba dok radi. Dadi pravi roti/hleb, Imli je posmatra i zamišljena je.dadi je pita o čemu misli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site