Odbačeno siroče 1268. epizoda – Samir želi da pomogne Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1268. epizoda – Samir želi da pomogne Čakor!

By  | 

Odbačeno siroče 1268. epizoda – Samir želi da pomogne Čakor!
Čakor nađe posao u nekom restoranu, na jedan dan. U isti taj restoran dođe Samir da se nađe sa Anđor. Prakaš mu pozajmi novac jer je restoran skup. Anđor laže Samira da se napio pa ju je ostavio samu i baš se uplašila. Samir joj kaže da nije tako, seća se da se popeo na dizalicu i rekao da je voli, ali nje nije bilo. Anđor se ljuti. Samir je spreman da se iskupi kao da je stvarno kriv. Anđorina prijateljica Sonja im se pridruži. Samir izjavi da mu ne smeta, ali da je mislio da je to vreme rezervisano samo za njega i Anđor. Anđor mu kaže da oni imaju ceo život da ga provedu zajedno. Sonja i Anđor namerno naruče svašta nešto od hrane. Samir brine kako će to da plati i odbija da naruči bilo šta. Anđor pođe. Čakor se sudari sa njom, ali ne vide jedna drugu. Nakon što Anđor ode, menadžer restorana počne grditi Samira jer nema da plati račun. Čakor ugleda Samira i seti ga se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site