Odbačeno siroče 1284. epizoda – Anđor izvređa Samira i njegove!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1284. epizoda – Anđor izvređa Samira i njegove!

By  | 

Odbačeno siroče 1284. epizoda – Anđor izvređa Samira i njegove!
Na koledžu, Anđor nemislosrdno i najstrašnije izvređa Samira i njegovu porodicu, govoreći im o luksuzu u kome živi i poredeći ih sa slugama i psima, ali i optuživši ih da im je plan da je Samir upeca kako bi se bogato oženio i kako bi joj se svi oni uvalili u kuću. Izjavi da je lagala Samira da ga voli. Samirovi su poniženi i postiđeni, bez teksta, a Samir je u neverici, besan i tužan u isto vreme, razočaran. On zapreti Anđor da umukne i pođe sa svojima kući. Čakor je saznala šta se događa. Dojuri i opali šamarčinu Anđor nazvavši je bezobraznicom i zapretivši joj da se drži dalje od njih. Anđor je besna i povređena.
Kod kuće, Samir dobije šamar od oca koji ga izgrdi i odrekne ga se. Ne može podneti toliku sramotu i narušen ugled. U jednom trenutku mu se čak i sloši. On izbaci nesrećnog Samira iz kuće, uprkos njegovom preklinjanju i izvinjavanju.
Anđor kod kuće besna i uplakana, razmišljajući o Čakor, spali odeću koju je nosila taj dan, poklon od Samira.
Narednog jutra, Čakor i Prakaš na sve strane pokušavaju da saznaju gde je Samir koji je celu noć, sam, otupeo i tužan lutao po putu. Rima javi Anđor da je Samir nestao. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site