Odbačeno siroče 1285. epizoda – Anđor otkrije Čakor svoj identitet!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1285. epizoda – Anđor otkrije Čakor svoj identitet!

By  | 

Odbačeno siroče 1285. epizoda – Anđor otkrije Čakor svoj identitet!
Samir je na plaži. Na pesku napiše da mrzi Anđor. Potom prereže vene i uđe u more. Čakor ga ugleda kako se gubi u moru i pojuri da ga spasi. Izvuče ga iz mora, izbaci vodu iz njegovih pluća i hitno ga prebaci u bolnicu. Doktori se bore da ga spasu. Tu dođu i njegovi roditelji. Čakor ispriča policiji zašto je Samir pokušao samoubistvo i oni odu kod Anđor i uhapse je. Čakor ode da je poseti. Počne da je grdi i pominje da su je loše odgajili i da će biti kažnjena za ono što je uradila Samiru i njegovima. Doda kako su nesrećni oni roditelji koji nju imaju za ćerku. Anđor se nasmeje i izjavi da se i ona stidi svoje majke i izgovori njeno ime pridodajući mu Ragavovo ime. Prebaci joj da joj ne stoje te lekcije o ljubavi. Nije ispunila dužnost jedne majke. Da li se žrtvovala za svoju ćerku? Čakor je iznenađena i pita je šta zna o njenoj ćerki. Anđor joj se ruga da je gleda, a ne prepoznaje je. Pokaže joj tetovažu robinje. Čakor se zaprepasti i priseti male Anđor. Zaplače. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site