Odbačeno siroče (129.ep.) - Arđun i Čakori sklapaju tajni dogovor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče (129.ep.) – Arđun i Čakori sklapaju tajni dogovor!

By  | 

12032771_858494980936328_4735715344729447665_o

Odbačeno siroče (129.ep.) – Arđun i Čakori sklapaju tajni dogovor!
Prevod: Sara. Hvala! 😀
Vivan zavarava Manohara da se sastane sa Arđunom.Čakori traži od Girđe da je oslobodi, a Girđa joj veže usta maramom.Arđun govori da ne vidi Čakori nigde, pita se šta da radi.Vivan dolazi Arđunu u susret.
Vivan govori da Bhaiyayi ima pištolj kod sebe.Bhaiyayi ide kod Čakori.Arđun je šokiran.Bhaiyayi pita Čakori šta je bilo.
Čakori kaže da je to gospodin Arđun.Bhaiyayi joj začepi usta i govori Girđi da ode napolje.Bhaiyayi pita Čakori odakle poznaje gospodina Arđuna.
Vivan govori sa Arđunom i kaže da pozivom na trku, Čakorin talenat neće zaostati.Govori da moraju spasiti Čakori nakon što sve bude razotkriveno.
Arđun pita gde je Čakori.Vivan govori da je ona vezana u štali.
Arđun se priseti kako ga je Čakori dozivala.Vivan govori da ona zna da je tu(Arđun) i ako je neko ispituje istina će izaći na videlo.
Arđun je zamišljen i govori da će to pokvariti njihovu igru.Laali nudi čaj Arđunu.On odbija i pita je gde je Bhaiyayi.Ona kaže da je otišao ka štali.Arđun je napet i misli kako bi mu ovo pokvarilo plan.
Bhaiyayi govori kako treba ukloniti lance da Arđun ne bi video zarobljenu devojku(Čakori).Bhaiyayi skida lance.Čakori ga pita zašto joj dodiruje stopala.Čakori biva oslobođena.Arđun dolazi tamo.Bhaiyayi je šokiran i smeši se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site