Odbačeno siroče 1342. epizoda – Ranviđej hoće da proda Anđor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1342. epizoda – Ranviđej hoće da proda Anđor!

By  | 


Odbačeno siroče 1342. epizoda – Ranviđej hoće da proda Anđor!
Prevod: Maja 😀

Ranviđej pokazuje Anđor nekom šeiku. Anđor pita zašto je ovaj čika tako gleda. Ranviđej joj kaže da je on dobar čovek i da ne brine, neka ide. Ona ode da se igra. Čovek ode. Tetka pita ko je on bio, Čakor može da dođe tu bilo kad po svoje dete. Ranviđej joj kaže da ne zamara svoj um, prodao je Anđor šeiku i on će da dođe da je uzme sa sobom. Tetka pita kako je ona korisna sad. Ranviđej kaže da joj organi rade. Ova ga pohvali i smeju se. Čakor dolazi tu. Manođ je spreči i predloži da smisle neki naum da tako spreče Anđor, bolje da ne ulazi unutra da ne bi bila ubijena isto. Čakor se složi i prihvata da učini kako joj kaže, neka otvori vrata noću i sve će biti dobro čim ona izvede svoju ćerku odatle. On se složi i kaže da ne bi bilo dobro ako ona pogreši. Čakor zna to i odlazi. Tetka pobesni čim vidi Anđor i prekida jelo. Anđor joj govori da jede. Tetka joj kaže da ide i da jede. Anđor je uporna. Ova baci tanjir hrane i izgrdi je. Anđor plače i pita Samirovu sliku kad on dolazi, zajedno će da se igraju lutkom. Čakor dolazi tu. Ranviđej ide po vodu i ljuti se na poslugu. On vidi glavna vrata otvorena i zaključa ih. Nije mu jasno šta se događa, svi već spavaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site