Odbačeno siroče 1344. epizoda – Ranviđej i Anđor se venčaju!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1344. epizoda – Ranviđej i Anđor se venčaju!

By  | 

Ranviđej doziva Anđor da izađe i ona dolazi ispred u haljini za neveste i sa svadbenskim vencima. Čakor je zaprepašćena. Ranviđej predstavi Anđor kao svoju suprugu i kaže joj da uzme blagoslove od Čakor. Čakor ga izgrdi i digne ruku viknuvši da je ovo venčanje lažno. Raja se okuplja i govori kako su svi videli njihovo venčanje. Ranviđej tvrdi da je sada on Anđorin suprug i ona nema nikakva prava na nju više. Čakor ga naziva čudovištem i odbija da ode. Inspektor je smiruje i govori joj da ode. Čakor zove Anđor da dođe s njom, majka joj je. Anđor je naziva zlom tetom i odbija da pođe sa njom. Čakor plače i ide.
U sledećoj epizodi: Čakor kaže da ima još samo ovaj način da spasi Anđor. Ona pleše skrivena na Ranviđejevoj zabavi i iznenada uperi pištolj u njega. Da li je ovde njegov kraj?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site