Odbačeno siroče 1347. epizoda – Ranviđej upuca Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1347. epizoda – Ranviđej upuca Čakor!

By  | 


Odbačeno siroče 1347. epizoda – Ranviđej upuca Čakor!
Čakor tera Anđor da se kao igraju igre skrivanja i da se krije dok joj ona tako kaže. Anđor je gladna. Čakor joj naredi da sedi mirna dok ona ode do kuhinje da joj donese nešto da pojede. Tamo, međutim, dođu tetka i Ranviđej. Čakor je zabrinuta, ali uspe da se iskrade odatle i ode kod Anđor. No, zatekne sa njom Vanšiku. Vanšika joj kaže da joj je igrica gotova i želi da preda nju i Anđor Ranviđeju, kako bi dobila nazad svoju slobodu. Jedino tako će moći da ode odatle sa svojima. Čakor je moli da ne radi to. Đaja dođe i doda kako će Vanšika baš to da uradi, ona je neće sprečiti u tome. Ona potom ode kod Ranviđeja i kaže mu da su našli Čakor. Tetka je pita kako su izašli kad su ih zaključali. Đaja postavlja uslov Ranviđeju, ako želi da mu kaže gde je Čakor, moraće da im da dozvolu da posle toga odu iz sela. Tetka joj uvrne ruku i počne je grditi, ali Ranviđej izjavi da prihvata taj uslov. Đaja se nasmeje i pozove Vanšiku koja dođe tu sa vezanom Čakor. Čakor moli Ranviđeja da ubije nju ako hoće, ali da poštedi Anđor. Ranviđej se smeje i veli kako je pročešljao celo selo da je nađe, a ona mu bila u kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site