Odbačeno siroče 1351. epizoda – Čakor sludi tetku!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1351. epizoda – Čakor sludi tetku!

By  | 


Ranviđej kaže narodu da ih je pozvao sve tu za nešto važno, shvatio je da ih je puno mučio i da je puno pogrešio, zato hoće da ispašta i izvinjava im se. Zatražio je od njih oproštaj i obećao im da su odsad svi slobodni, ne treba da mu budu robovi, samo da potpišu te papire i da prihvate slobodu. Ljudi su spremni da mu poveruju i da prihvate slobodu. Ranviđej im kaže da razglase svima ove vesti.
Anđor počne da igra i raduje se. Vanšika (Samirova sestra) kaže da su uspeli, tetka se puno bila uplašila. Čakor kaže da bi volela da je Samir živ, osvetiće se za njegovu smrt i zasigurno će kazniti Ranviđeja za sve. Tetka gleda i misli da je ova žena Čakor, samo hoće da je ulovi i razotkrije. Ona ode u kujnu i pokvari električne žice. Rešila je da dovede Anđor tu i da je šokne, onda će da napravi video snimak kad Čakor uđe unutra; igrala je puno igri, gotovo je za nju. Ona sakrije u činiji voća i povrća svoj tel. Sve se snima. Otišla je da zatraži pomoć od Anđor i zamolila je da skuva vodu u mikropećnici i da joj to donese. Anđor potvrdi i ode. Tetka se smeška lukavo i krije iza zida. Anđor dobije elektrošok i krene da vrišti. Čakor dotrčava do nje da je spasi govoreći da joj ništa neće biti, mama je stigla. Ona je umiruje. Tetka se osmehuje i prati sve ovo. Čakor kaže Anđor da više nipošto ne ulazi u kuhinju sama. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site