Odbačeno siroče 1351. epizoda – Čakor sludi tetku!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1351. epizoda – Čakor sludi tetku!

By  | 


Tetka pogleda video snimak i nasmeje se lukavo. Odlučila je da pokaže istinu o Čakor Ranviđeju. Ranviđej se vrati kući radosno. Tetka mu kaže da joj neće verovati, ali Čakor jeste živa i svi su uz nju. On joj naređuje da prekine s glupostima. Tetka odgovara da je našla dokaz za svoje tvrdnje, uhvatila je Čakor i Anđor kao majku i ćerku na snimku. On joj kaže da mu pokaže i čeka. Tetka proverava i ne nalazi nijedan snimak.
U sledećoj epizodi: Ranviđej preti tetki i govori joj da prvo potpiše. Anđor mu kaže da pusti tetku. Ona padne dole i nezgodno se povredi. Ipak, pad joj dobro promeni stvari i njoj se VRAĆA pamćenje. Ona napada Ranviđeja kako se usudio da ubije njenog Samira. Svi prisutni su u čudu i gledaju ovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site