Odbačeno siroče 1352. epizoda – Anđor se vrati pamćenje!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1352. epizoda – Anđor se vrati pamćenje!

By  | 


Odbačeno siroče 1352. epizoda – Anđor se vrati pamćenje!
Prevod: Maja 🙂

Svi prisutni govore Ranviđeju da je tetka poludela. Čakor se pravi da je posečena po ruci i ona i ostali lažu da joj je to uradila tetka. Vanšika je obrisala snimak na vreme, iskoristila je svu tu gužvu. Tetka se pravda. Ranviđej im kaže da zovu lekara. Tetka ubeđuje da ima dokaz i da će da pokaže snimak. Ranviđej proveri i kaže da nema snimka, pa joj naredi da ućuti. On je odvodi za ruku i zaključava. Čakor razmišlja da uzme nazad papire od Ranviđeja. Ona se preruši i pita Ranviđeja zašto brine i da li takođe misli da je ona Čakor. Ovaj odgovara odrično i pita je kako bi mogla da bude Čakor. Ona mu kaže da joj dovede radnike i preda te papire, ona prolazi kroz gubitak. Ranviđej ne shvata zašto nju toliko zanimaju papiri, šta ako je tetkina sumnja ispravna i ako ona jeste Čakor. Ova ga pita šta je bilo. On joj kaže da će da dobije papire sutra. Ona ode.
Narednog jutra, Ranviđej pita gde je Anđor. Đaja veli da će Anđor da doručkuje u svojoj sobi, a ne sa njima. Ranviđej pođe da je zove i ugleda ulje na lestvama. Anđor silazi dole, pa se utom oklizne i padne. Čakor se zabrine kad ovo vidi, ali brzo sedne dole. Đaja i Manođ dotrče do nje. Anđor vrišti dozivajući mamicu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site