Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

By  | 


Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!
Prevod: Maja 🙂

OBAVEŠTENJE: Danas je poslednja epizoda ove serije. Veliku zahvalnost svima na praćenju, bilo mi je zadovoljstvo što sam ovu seriju prevodila za sve vas. Nastavite da nas pratite! 😘
Poslednja epizoda počinje s tetkom koja sedi u sobi, nešto kukumače i zapomaže sve vreme. Manođ joj priđe i teši je govoreći joj da ima veru i da se ne boji. Tetka ustane, pogleda Čakor i priđe joj govoreći: ,,Čakor… Čakor, oprosti mi. Znadem da sam jako zla osoba. Ja sam tvojoj ćerki… i tebi… učinila puno loših stvari. Ranviđej je zloban, on nije ni uz koga. Boga se ne plaši, on je zver. Želim da mu slomim tu snagu i odvažnost. Hoću da ti dam podršku u ovoj borbi!”
Ona pruži svoju ruku oštro. Čakor stavi ruku preko njene, zatim i Manođ, Đaja, Vanšika i Anđor. Svi oni su se ujedinili.
Uveče, u naselju, par ljudi međusobno pričaju ko ih je zvao tu i ko zna šta hoće. Čakor dođe tu prerušena i odgovara da ih je ona pozvala tu. Pitaju je šta je bilo, zašto su je zvali, čuli su priče o njoj. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site