Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

By  | 


Neki tu ga pita što ih je prevario. Jedan drugi ga upita zašto ih je prodao onoj ženi uz njihov potpis i kako je mogao to da im učini. Ranviđej ih pogleda i šapne svom čoveku: ,,Kako su oni saznali za ovaj dogovor?”
Ovaj mu prizna: ,,Gospodare, to ne znam, ali se u njihovim očima vidi gnev. Moramo što pre da odradimo svoj posao!”
Ovi se bune. Ranviđej šalje svog drugog čoveka da uhvati nekog momčića. Ovaj to učini, pa Ranviđeja hvata tog malog i uperi mu u glavu oružje preteći da će ubiti. Ovaj počne da doziva Čakor, a Ranviđej ga pita odakle ona da dođe. Iznenada, Čakor stiže tu i gura ga usled čega mu pištolj padne na zemlju. Prisutni joj kažu da je bila u pravu, ovaj čovek ih je ponovo prevario. Čakor skine veo s lica i stane pred Ranviđeja odlučno gledajući ga u oči. Ranviđej se zapanji i gleda je govoreći: ,,Ne, ovo nije moguće. Ubio sam te lično svojim rukama!”
Čakor ga pita kako može da ode s ovog sveta ako ga prvo ne ubije. Svi ukućani dođu tu. Ranviđej ih vidi i krene da ludi: ,,Kako ste me ovako svi prevarili?!”
Manođ: ,,Ti si nas sve prevario lično, Ranviđej! Jadnog Prakaša si ubio. Potom si našeg sina ubio!”
Ranviđej preti da će svi oni da vide.
Manođ pobesni: ,,Koga ćeš da zarobiš? Da pretvoriš u slugu, roba, i kako ćeš moći? U kući? Svoju kuću si izgubio!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site