Odbačeno siroče – 21.03.2016. - Aditya odlazi iz Azadgunja! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 21.03.2016. – Aditya odlazi iz Azadgunja!

By  | 

2

Chakor se priseti Ishwarove smrti.Aditya se naljuti.Chakor se pita kako je taj uslov dosao.Bhaiya ji veli da oni uvek sklope dogovore,danas je on odrzao dogovor a ona se oseca lose,to je pogresno.Chakor potvrdi,kako moze da zaboravi da kameleon nikada ne zaboravlja da menja boju.Suraj je pita da razmisli o ponasanju.Bhaiya ji pita Suraja da cuva ljutnju.Suraj uhvati Adityu.Bhaiya ji kaze da on zna sve o njima,ne moze rizikovati da ga pusti.Aditya kaze da su sada rekli da ga se plase,mogli su ga ubiti pre.Suraj ga udari. Chakor kaze da ga puste,spremna je da uradi sve sto su rekli,svi mediji ce otici iz Aazaadgunja.Aditya kaze da nece ici.Chakor veli da mora.Suraj kaze da ce Chakor doneti odluku.Bhaiya ji negira,ona nece,ona je rob a oni su njene gazde.On se smeje i ode. Chakor odvodi Adityu odatle.Suraj kaze da je Chakor samo njihova robinja macka,ne trkacica u maratonu,niko je ne moze spasiti od njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ujutru,Bhuvan se seti Chakorinih reci.Imli donosi ipod za njega i pita ga da slusa pesme.Kaze da kada se Kasturi svadja neka slusa to.
Ona peva i smeje se.Pita ga zasto nije srecan.Bhuvan je pita sta su uradili reporteri.Imli kaze da je on dao dobre vesti Suraju,neka uziva
u poklonu,zasto brine.On kaze da mora brinuti zbog…Misli kako ne moze da joj kaze,recice Bhaiya ji-u a on ce ubiti Adityu.On slomi ipod
i kaze da nije to uradio za nagradu vec da joj spasi zivot.Imli je sokirana. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  34 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site