Odbačeno siroče – 21.03.2016. - Aditya odlazi iz Azadgunja! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 21.03.2016. – Aditya odlazi iz Azadgunja!

By  | 

3

Bhuvan kaze da mu je Bhaiya ji rekao da ce je ubiti ako mu ne kaze Adityino ime.Imli pita kakva besmislica.Bhuvan kaze da ona veruje Suraju i Bhaiya ji-u,neka vidi istinu.Ona negira,Suraj se sali ali ne moze to uraditi,on je zove njegovom desnom rukom,da li iko sece desnu ruku? Bhuvan kaze da se promenila.Imli kaze da ne moze nista cuti protiv Suraja i Bhaiya ji-a,ne moze zaustaviti Suraja da ga povredi,ne moze ga onda spasiti.Ona odlazi.

Aditya odlazi sa medijima.Chakor ga pita da ne bude uznemiren,pokusa da ga ohrabri.On kaze da nije uradila ispravno,mediji su vazni za nju.Chakor veli da zna ali on je dobar reporter,zemlja ga treba,neka ne brine o njoj,pomogao joj je mnogo.Kada osvoji nacionalni maraton,njen ponos ce biti visi,neka ode sada.On je zagrli i pita da se cuva.Oni placu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Suraj kaze Bhaiya ji-u da neko pomaze Chakor.Bhaiya ji kaze da Aditya ide.Ranjana ih cuje.Suraj kaze da je Aditya bio njena desna ruka,moraju naci levu ruku.Bhaiya ji kaze da ga nema.Suraj kaze da je to osoba koja joj je dala pismo.Bhaiya ji potvrdi,ubice tu osobu.On odlazi.Ranjana se brine.

Aditya pita Chakor da zahvali Vivaanu.Chakor pita kako zna da joj je pomogao.Aditya veli da je i njemu pomogao,bio je vezan i gladan,on ga je nahranio.

Vivaan se izvini Suraju.Suraj ga uhvati ljutito.Vivaan se uplasi i kaze da nece nikada doci pred njega.Odlazi.Ranjana gleda.

Chakor kaze Kasturi da joj je Vivaan pomogao i Adityi.Kasturi je pita da ne brine,donece mleko za nju.Chakor se priseti kako je Vivaan trazio mleko.

Najava: Chakor izazove Suraja da se takmici sa njom.Ona trci brzo.On puca u nju i ona vristi.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  34 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site