Odbaceno Siroce - Vivaan dolazi u kamp!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 21.04.2016. Vivaan dolazi u kamp!

By  | 

udaan 2Odbaceno Siroce – Vivaan dolazi u kamp!

Epizoda pocinje sa Tinom koja se predstavlja.Rathod kaze da ce im treninzi uskoro poceti,neka odu u sobu za presvlacenje.Tina kaze da ta soba nije po njenim standardima.Mogu procitati pismo gde joj je doktor napisao da moraju brinuti o njenom zdravlju i higijeni.Rathod joj govori da tu nije dosla na modnu reviju vec da trenira za maratom,kao Chakor.Chakor potvrdi,svi su isti na startnoj liniji.Tina se naljuti i vredja Chakor.

Suraj dolazi do Vivaana i baci casu.Naljuti se.Vivaan ga pita sta radi.Suraj ga pita zasto je zakupio autobus.Vivaan veli da je onako.Suraj ga pita da ne laze i grdi ga.Vivaan je napet.Suraj veli da ako mu ne kaze istinu,recice ocu da on uzima drogu.Vivaan negira,uzima drogu i ne seca se sta radi i zasto,mozda je unajmio autobus da pokaze seljanima da je brat od Suraja,koga se ceo svet plasi.Suraj kaze da je to dobro,strah je dobar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rathod govori kako neke devojke bolje trce a neke trce najbolje,telorancija i moc su najvazniji,zeli da vidi to.Neka pocnu.On ih trenira.Daje im konopac i pita ih da urade 300 skokova.Chakor i Tina odlicno rade.Rathod im daje komplimente.Chakor se smeje.Tina odlazi.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  52 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site