Odbačeno siroče – 26.02.2016. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 26.02.2016.

By  | 

Odbačeno siroče – 26.02.2016.
Prevod: Nina. Hvala! 🙂

Epizoda pocinje sa Chakor koja se sokira kada vidi selo.Pita se kako se sve promenilo tako dobro,to znaci da su ti ljudi koji su dosli tokom noci promenili izgled sela.Kasturi i Bhuvan se svadjaju.Kasturi kaze da Chakor zeli da unisti Bhaiya ji-a i da ce ona pricati protiv njega.On joj objasni da ako Chakor i ona padnu,onda ce je Bhaiya ji ubiti,on ce povratiti moci.Kasturi kaze neka ih ubije,Chakor ima jednu sansu da unisti Bhaiya ji-eva pravila,neka podje sa njom da pomognu Chakor.On odbije i kaze da ne ide.On je zakljuca.Ona ga pita da otvori vrata.

Chakor vidi mnogo automobila koji dolaze u selo.Ranjana pokusava da prica sa Vivaanom pitajuci ga da vidi kako Suraj pobedjuje a kako je on sebe zakljucao u sobu.Vivaan je ignorise.Ona vidi Chakorinu sliku u magazinu i podseti Vivana da je to njegova prijateljica Chakor.On se priseti Chakor ali kaze da se ne seca.Ona kaze da zna kako da ga podseti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  22 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site