Odbačeno Siroče 45 epizoda, Čakori sama sebe dovodi u opasnost! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 45 epizoda, Čakori sama sebe dovodi u opasnost!

By  | 

Bhaiyayi :,,Ručali smo, hajdemo.Polazi” Tejaswini:,,Da” Aabha, se uznemiri. Tejaswini:,,Gde je Čakori?” Svi ustaju i gledaju ispod stola, a Čakori nije tu. Čakori trči ulicom (u pozadini je srećni deo pesme Kailash Kher) Čakori ulazi u kamion.Ona rasčisti i napravi sebi mesto.Zatvara vrata kamiona i smesti se. Imli je u palati i razgleda. Imli:,,Seko, gde si ti?” Girđa:,,Lali?” Imli se 11329579_800093766776450_1223764062_nuplaši i sakrije se. Girđa gunđa.Lali donosi Šakuntali hranu.One razgovaraju. Šakuntala ne želi, Lavli se vraća.Ona je ljuta. Imli razgovaraq sama sa sobom. U Lucknowu su svi zabrainuti.Sluge traže Čakori, ali je nema nigde.Dolazi Aditya.Bhaiyayi je ogorčan. Imli luta palatom.Surađ je vidi.Surađ je ljut. Surađ želi da je otkrije svima, dolazi Rangini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Rangini:,Brate, pusti je, ona je moja drugarica” Surađ:,,Ona ti nije dr11297862_800093763443117_154050194_nugarica, ona je lopov” Imli:,,Nisam ja lopov.Ja sam Imli.” Rangini:,,Ne brini ništa.Pusti je brate” Surađ:,,Neću, šta ćeš da uradiš?” Ona mu zapreti, ali on ne želi da popusti. Ona mu zatim zapreti da će reći da je ponavljao razred.Surađ se uznemiri.Surađ popušti i izvede Imli iz palate. Surađ:,,Odlazi odavde.Nemoj da si došla ovamo” Neki čovek vidi Imli. Čovek:,,To je Buvanova ćerka Imli, ali šta ona radi u palati?” U Licknowu Bhaiyayi je jako ljut. Bhaiyayi:,,Gde je devojčica?” Ishwar:,,Prestanite!Odakle znam, ja sam bio sa vama.Ne znam gde bi mogla da bude.” Prabhakar:,,Ishware!” Prabhakar:,,Bhaiyayi Ishwar dobro kaže, ne znamo gde je” Bhaiyay11267319_800093753443118_503816019_ni je još više iznerviran. Bhaiyayi:,,Pogrešili ste, beoma se pogrešili.Smatrao sam vas prijateljem.” Bhaiyayi i Tejaswini odlaze.

 


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site