Odbačeno Siroče 45 epizoda, Čakori sama sebe dovodi u opasnost! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 45 epizoda, Čakori sama sebe dovodi u opasnost!

By  | 

Ishwar:,,Vidiš kakav je!” Prabhakar:,,Dosta Ishware!” Ishwar i Prabhakar nastavljaju raspravku. Aditya:,,Tata, ja znam gde je Čakori.” Čakori spava u kamionu.Ona sanja Vivan10306482_800093356776491_7184289738745184205_na. Aditya dovodi Aabhu i Ishwara na mestu gde je bio kamion. Aditya se šokira kada vidi da kamion u kome je Čakori nije tu.Aditya:,,Tata ovde je bio kamion!” Ishwar:,,Ovde nema ničega!” Kadar se okreće i vidimo da je Čakori u Pashinom i Kaailashiyevom kamionu.

U SLEDEĆOJ: Tejaswini i Bhaiyayi se svađaju.Čakori ne može da izađe iz kamiona.Bhuvan i Kasturi se šokiraju saznanjem da je Imli bila u palatu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site