Suraj saznaje da je Imli došla pomoću merdevina!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (551. ep.) 28.06.2016. – Suraj saznaje da je Imli došla pomoću merdevina!

By  | 

pocetak 2

Suraj saznaje da je Imli došla pomoću merdevina!

Epizoda počinje sa Tinom koja čeka Čakor. Čakor dolazi tu i pita je da li je spremna da ode, svatovi će doći za 5 minuta. Tina veli da ne može čekati, neka uzme njen veo za Imli. One čuju svatove. Tina odlazi da se presvuče. Svi igraju. Kasturi radi ritual Vivaanu i radi mu aarti. Ranjana kaže da njen sin izgleda kao princ ostrva danas. Vivaan pita može li ići do kupatila, čekao je dugo. Oni se smeju. Ranjana ga pita da ide. Vivaan vidi sluge da idu ka Tininoj sobi. On pita slugu da ode i vidi svatove. On stavi merdevine tu i signalizira Čakor da pošalje Tinu. Čakor I Vivaan se smeju videvši jedno drugo. Tina pita Čakor da vidi svog mladoženju kasnije, prvo neka joj pomogne. Čakor potvrdi. Oni bacaju torbe dole. Tina zagrli Čakor i kaže da nikada neće zaboraviti ovu uslugu. Čakor kaže da to nije usluga, spasila je poštovanje njene sestre. Neka se čuva. Tina silazi sa merdevinama. Vivaan je odvodi. Čakor se pita gde je Imli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sluga daje komplimente Suraju i pita šta se desilo njegovom raspoloženju. Suraj kaže da oseća da neko kuva nešto ovde, video je merdevine blizu Tinine sobe. Onda Vivaana i Čakor kako kriju auto udaljen od havelija. Sluga se smeje i pita ga da li se on ženi ili špijunira, neka uzme vino. Suraj veli da je možda u pravu, ali loše misli ne treba da dodju pre dobrog posla, neka drži uši i oči otvorenim, ništa loše ne treba da se desi.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site