Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

Indijske Serije

Odbačeno siroče (591. ep.) 19.08.2016. – Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

By  | 

4Chakor pita šta se desilo.

Suraj ispriča Chakor za Ragini, da posećuje nekoga u Sitapurskom zatvoru. Ranjana kaže da ludi gledajući svog sina kako odlazi, sad mora da pokaže neku ludost sada. Ona ode. Suraj kaže da će pitati Ragini. Chakor mu brani, kaže da će Ragini postati oprezna, neka ide da mu zaveže rakhi. On ode da mu zaveže rakhi. Bijli im kaže da Ranjana umire, svi su šokirani i otrče kod Ranjane. Tejaswini kaže da ne može Ranjana da se ubije.

Ranjana glumi da hoće da se ubij. Svi je zaustavljaju. Ranjana im kaže da odu, umreće. Vivaan otvori vrata. Tejaswini se pita kakva je ovo gluma. Ranjana kaže da će umreti.
Vivaan: “Maa, samo dođi, ovo nije rešenje!”
Ona se nasmeši, kaže da je počeo da priča sa njom, obeća da neće ponoviti grešku. Imli kaže da je uverava da će Vivaan pričati sa njom, a ona neka obeća da neće uraditi to. Ona tera Vivaana da kaže Ranjani da će pričati sa njom. Vivaan se složi, ali kaže da neće biti lako da joj veruje. Ranjana ga zagrli i razmišlja kako će osvojiti njegovo poverenje, a onda ga i odvojiti od Imli.
Suraj pita Chakor zašto ga je zaustavila, naterao bi Ragini da ispriča istinu. Ona kaže da je dobro da nije pitao Ragini i što se ništa nije desilo Ranjani. On kaže da je dobro što mu Ragini nije vezala rakhi, ona je njegov neprijatelj. Oseća da pravi velike planove da osvoji poverenje seljana. Ona se složi, kaže da moraju razmisliti šta će biti njen naredni plan. Moraju ssaznati zašto je bila postavljena bomba i ko je uradio to, da li je Ragini znala to, da li taj čovek koga Ragini obilazi u zatvoru stoji iza toga. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site